Aanbiedingen

DHL Parcelshop

Voor het afgeven of ophalen van je pakket kan je bij ons terecht.
Ons DHL ServicePoint is geopend tijdens onze openingstijden.

Ligt er een pakket voor je klaar op ons DHL ServicePoint, dan ontvang je automatisch een sms of e-mail. Wanneer je zending niet direct wordt opgehaald dan ontvang je nog twee herinneringsberichten. Het pakket blijft 7 dagen op het DHL ServicePoint liggen.

Is er onverhoopt toch iets niet goed gegaan met uw DHL pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de DHL klantenservice!

Bellen met DHL

Homerr

Homerr is een sociaal netwerk van BuurtPunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakket rechtstreeks naartoe kunt sturen of in kunt leveren.

Een BuurtPunt is een particulier die vaak om en rond het huis bezig is en die zich via ons platform beschikbaar stelt om pakketzending aan te nemen, zodat jij niet thuis hoeft te zijn.
Een ServicePunt is een lokale ondernemer met een winkel die tevens zich via ons platform beschikbaar stelt voor pakketzending.

Is er onverhoopt toch iets niet goed gegaan met uw Homerr pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de Homerr klantenservice!

Ga naar Homerr

UPS Acces Point

UPS Access Point-locaties zijn lokale bedrijven die een handige alternatieve optie bieden voor het ontvangen of afgeven van verzendklare pakketten, inclusief retourzendingen.

Is er onverhoopt toch iets niet goed gegaan met uw UPS pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de UPS klantenservice!

Bellen met UPS

Meer informatie over ons pakketpunt of vragen over onze andere diensten?